09 226 08 80
Bevrijdingslaan 208 - 9000 Gent

Maak een afspraak

Omwille van de grote drukte zijn we genoodzaakt een PATIENTENSTOP in te voeren. Nieuwe patiënten kunnen dus voorlopig GEEN afspraken maken. 

In deze "Coronatijden" willen we vragen om GEEN AFSPRAKEN ONLINE te boeken indien U klachten heeft van de LUCHTWEGEN (hoesten,niezen,enz) en/of KOORTS heeft. Gelieve in dat geval eerst telefonisch contact op te nemen.

Gelieve zo STIPT mogelijk naar de praktijk te komen. Indien U te vroeg aanwezig bent, kan U gevraagd worden nog even buiten te wachten.

Er worden MAXIMAAL 2 PERSONEN toegelaten per consultatie, kom liefst alleen naar de praktijk zodat er niet meer mensen dan nodig in de wachtzaal zitten. 

Gelieve een MONDMASKER te dragen, ook als U niet ziek bent. Het masker moet zowel de neus als de mond bedekken!

Indien u een afspraak wil voor een COVID-19 test gelieve dan uw afspraak telefonisch te maken en NIET online. Als u geen symptomen van COVID 19 vertoont en dus NIET ZIEK bent maar wel een COVID 19 test nodig hebt (owv terugkeer van reis uit een rode of oranje zone of een contact met een besmette persoon) gelieve dan een afspraak te maken in het testcentrum in Jan Palfijn ziekenhuis via https://gent.testcovid.be/ Dit kan ook telefonisch vanaf woensdag 19/8/2020 op het nummer  09 210 10 40 (maandag-vrijdag, 9-17u). 

 

1 - Kies een datum > 2 - Vul uw gegevens in > 3 - Bevestig

bij Dr. Anneleen van Hyfte
op Dinsdag 11 Augustus 2020
om 16:15

Kies een ander afspraak moment

Vul uw gegevens in om de afspraak te maken

* Verplichte velden